Behandlinger

Ansigtsbehandling hos mig er en ansigtsbehandling som kan mærkes og ses.

Uanset hvordan din hudtype er fra naturens side er så spiller din livsstil en stor rolle. Indre og ydre faktorer påvirker din hud enormt meget i dagligdagen, solen, kulde og vind, luftforurening, medicin, junk food og stress har stor indflydelse på hudens tilstand. Alle vil derfor have gavn af en ansigtsbehandling. Hver 4. uge er optimalt og mindst hver 3. mdr. når årstiden skifter.

Nogen mennesker har en smuk og problem fri hud mens andre kæmper med hudproblemer som ofte er genetisk bestemt. Men uanset om hvilken hudtype eller tilstand din hud bliver vi alle ældre og huden bør plejes dagligt. En ansigtsbehandling er ikke kun for folk med udfordringer omkring huden, det er en afkobling fra dagens stress og pligter, en tid hvor du kan nyde at blive forkælet og behandlet med luksus produkter. Med aromatiske dufte og afslappende musik kan du drømme dig langt væk og bare nyde øjeblikket.

Ansigtsmassage

Rens af ansigt, massage 20 min, rens, toner og afsluttende pleje.

Kr.275,-
Quick frugtsyre ansigtsbehandling

Afrens, frugtsyre peeling tilpasset creme og solfilter.

Køb kurkort og spar penge. 3 behandlinger kr.900,- (spar kr.75,-) 5 behandlinger kr.1450,- (spar kr.175,-) 10 behandlinger kr.2750,- (spar kr.500,-)

kr.325,-
Mini ansigtsbehandling

Rens af ansigt, hudanalyse, peeling, maske og afsluttende pleje.

kr.350,-
Teenage ansigtsbehandling (Under 20 år)

En behandling der er tilrettet din unge hudtype med eller uden uren hud, men til en fordelagtig pris for personer under 20 år. Rens af ansigt, hudanalyse, peeling, dybderens eller massage samt maske og afsluttende pleje.

kr.350,-
Acne ansigtsbehandling

Rens af ansigt, hudanalyse, peeling, dybderens samt maske og afsluttende pleje.

kr.400,-
Basis ansigtsbehandling

Rens af ansigt, hudanalyse, peeling, let dybderens, massage af ansigt, nakke, decolte og hovedebund samt maske og afsluttende pleje.

kr.450,-
Luksus ansigtsbehandling

Rens af ansigt og decolte, hudanalyse, peeling, let dybderens, massage af ansigt, nakke, decolte og hovedebund samt maske og afsluttende pleje til ansigt, decolte og øjnene.

kr.550,-
Special/Fokus ansigtsbehandling
Køb kurkort og spar penge. 3 behandlinger kr.1755,- (spar kr.195,-/10%)Rens af ansigt og decolte, hudanalyse, peeling, let dybderens, massage af ansigt, nakke, decolte og hovedebund samt maske og afsluttende pleje til ansigt, decolte og øjnene.
kr.650,-
Afstressende krops/ansigtsbehandling

Køb kurkort og spar penge. 3 behandlinger kr.2155,- (spar kr.242,-/10%)

Behandlingen starter med et lækkert fodbad, efterfulgt af en afslappende wellness massage af hele kroppen, en basis ansigtsbehandling bestående af rens af ansigt, hudanalyse, peeling, let dybderens, massage af ansigt, nakke, decolte og hovedebund samt maske og afsluttende pleje.

kr.799,-
Tillæg til ansigtsbehandling

Farve bryn og vipper med ret kr.150,-

Farvning af bryn eller vipper kr.80,-

Hårfjerning med voks/pincet af overlæbe, bryn, hage kr.75,-/pr del

kr.150,-

kr.80,-

kr.75,-

Hårfjerning

Glat hud er en del af det af føle sig lækker og velplejet. Med en professionel voksbehandling kan du nyde at føle dig glat i længe tid. Når håret vokser ud igen vil det ikke være stift og en skægstub som efter barbering. Jeg bruger Berodin voks som er en utrolig skånsom og mlid voks.

Ved hårfjerning med voks er der forskellige måder forblive glat og hår fri på.

Depilar System, permanent hårfjerning med enzym baseret hårfjerningssystem. Dette produkt tilkøbes til din voksbehandling.

Hårvæksthæmmende cremer til hjemme brug for at svække dannelsen af nyt hår. Dette produkt forlænger resultatet af din voksbehandling og gør håret lyser/finer. Produktet virker bedst hvis du skrubber det voksbehandlede område for døde hudceller og påfører cremen dagligt i 10-14 dage efter voksbehandlingen.

Hvordan opnår du så den bedste voksbehandling.

Skrub huden som skal vokses grundigt dagen inden voksbehandlingen finder sted, og brug ikke olier eller cremer på området på selve dagen. Området skal være så rent som muligt. Er det de første voksbehandling kan en del hår knække, dette er meget normalt. Jeg anbefaler at man får vokset sine ben 3 gange før man tager stilling til om denne metode er noget for en. Så ønsker du glatte og flotte ben til foråret så start 3 mdr. før så du når at få alle hår med. Grunden til jeg anbefaler tre gange er at håret gror i tre faser.

Halv ben incl. knæ kr. 295,-
Hele ben kr. 445,-
Hele ben inkl. bikinilinie kr. 595,-
Bikinilinie kr. 195,-
Axil (armhule) kr. 185,-
Overlæbe eller hage kr. 145,-
Overlæbe samt hage kr. 195,-
Under ansigt kr. 245,-
Ansigt kr. 295,-
Hele arm kr. 295,-
Halv arm kr. 195,-
Bryn kr. 95,-
Intim voks for Kvinder  kr. 400,-
Intim voks for Mænd Kr. 500,-
 Spar kr.50 hvis du booker ny tid inden for 4 uger
Hel ryg

kr. 295,-

Halv ryg kr. 245,-
Skuldre kr. 245,-
Mave kr. 245,-
Ryg + skuldre kr. 395,-
Overkrop (Ryg, bryst, mave, nakke og skulder) Kr. 645,-
Næse / øre  kr. 145,-
Book flere voksbehandlinger og spar 10% på de billigste behandlinger.
Manicure og pedicure

Smukke og velplejede hænder og fødder er ikke kun pga skønhed. Du bruger dine hænder og fødder hele tiden. Giv dem den opmærksomhed de fortjener. Dit ansigt og smil er første indtryk ved et nyt menneske men lige efter kommer et håndtryk. Bløde lækre hænder med velplejede negle gør indtryk ved mænd og kvinder. Hvad så med fødderne, dem ser ingen om vinteren eller måske du aldrig lufter dine fødder. Du går, står og løber rundt på de fødder hver eneste dag, de fortjener at blive behandlet godt og værdsat, de fødder du har i dag skal bære dig resten af livet.

Manicure

Håndbad, neglebåndspleje, formning af negle, peeling, afsluttende masseres i blødgørende creme

kr. 449,-
Pedicure

Fodbad, neglebåndspleje, formning af negle, slibning af tør hud, peeling, afsluttende masseres i blødgørende creme

kr. 499,-
Shellac som tillæg til mani/pedicure kr. 180,-
SHELLAC®

SHELLAC™ er en professionel lak, der giver dig flotte, strålende negle helt uden mærker i over 14+ dage, og den er alligevel super nem at fjerne.

Det tager kun 5-7 minutter at fjerne shellac, ved anvendelsen af tilhørende skånsomme CND remover kit, og der skal aldrig files på neglene for at fjerne SHELLAC™. Kittet kan du købe med hjem efter din behandling.

Herved undgår du skader på dine naturnegle da der ikke skal files inden shellac påføres eller når det fjernes. Din negl vil hverken bliver tynde eller på anden måde tager skade, uanset hvor længe du bærer SHELLAC™

HelfarveSom tillæg til mani/pedicure

Fransk Kant / Hvid Kant tillæg

Glimmertillæg

Nail Art

Aftagning af gammel Shellac

kr. 345,-

kr. 50,-

kr. 50,-

kr. 50,-

kr. 189,-

Massage
Massage er godt for meget andet end afspænding og afslapning. Stresser du rundt for at nå alt eller er du et menneske med stor karriere og mange gøre mål, stramme dateline og anstrengende møder så er en massage måske lige det du hat brug for, for at komme i balance igen med kroppen.Hvad gør en massage godt for?

1, Det modvirker stress

2, Det løsner spændinger

3, Det kan sænke blodtrykket

4, Det lindre smerter

5, Det stimulere blodcirkulationen og øger iltoptagelsen

Massage af ryg, nakke og skuder – 25 min kr. 250,-
Massage hele kroppen – 50 min kr. 450,-
Massage hele kroppen – 75 min kr. 630,-
Bryn og vipper

Ordsproget: Øjnene er sjælens spejl. Dette passer meget godt på virkeligheden. Du kan se sorg og glæde i øjnene. Når nu alle kigger så meget på de øjne hvad så med at få de smukkeste øjne du kan få.

Brynene rammer ansigtet så smukt ind. Og ingen siger de behøver at blive sorte. Men lidt farve gør ofte en stor forskel.

Få dem rettet i en smuk form med voks eller pincet.

Vipperne kan jeg også farve, give et permanent vippebuk eller påsætning af kunstige vipper. Kom ind og få smukke vipper.

Trænger dine bryn og vipper til en opfriskning så book tid nu

Alm. ret af bryn – med voks, pincet og saksFormning af bryn – med voks, pincet og saks

Farvning af bryn med alm. Ret af bryn

Farvning af bryn uden ret

Farvning af bryn og vipper med alm ret

Farvning af vipper med alm ret af bryn

Farvning af vipper

kr. 95,-

kr. 145,-

kr. 159,-

kr. 85,-

kr. 225,-

kr. 199,-

kr. 125,-

Lash lift

Elleebana lash lift er et naturligt alternativ – et permanent vippebuk, det kan få dem til at se længere og mere fyldige ud. Med et Lash Lift slipper du for at bruge vippebukker hver dag, som slider på dine vipper. Lash Lift giver et smukt løft af dine naturlige vipper, holder i ca. 6 uger.

 

Permanent vippebuk

Farvning af vipper med permanent vippebuk

Farvning af vipper med permanent vippebuk og alm ret af bryn

Farvning af vipper med permanent vippebuk og farvning af bryn med alm ret

kr. 349,-

kr. 449,-

kr. 475,-

kr. 499,-

Single eye lash extension – påsætning af kunstige single vipper.

Jeg tog i slutningen af august 2016 kursus i Single Eyelash Extensions hvor man med kunstige vipper kan lave det vippe look du drømmer om. Vi sammen kan finde frem til de perfekte Eyelash Extensions for dig. Få den helt rigtige kurve, tykkelse, farve og længde, så de passer perfekt til dig og hvad dine naturlige vipper kan bære. Jeg har valgt kun at arbejde med Faux Mink, som er syntetiske vipper af høj kvalitet.

Vippe extensions / påsætning af kunstige vipper nyt sæt

Lille opfyldning-

Mellem opfyldning

Stor opfyldning

Abonnement på vipper – altid smukke vipper, kom forbi hver uge og få fyldt vipper på. Kr.900,- der afsættes 30 min som ved lille opfyldning.

kr. 599,-

kr. 249,-

kr. 375,-

kr. 499,-