Wellness Now, hvorfor det navn?

WELLNESS står for velvære, sundhed og fitness og NOW fordi det er nu, du som oftes ønsker de forskellige former for behandling eller at der skal ske noget.

Klinikken drives af mig 🙂 Katrine Steengaard. Jeg er uddannet Kosmetolog, kostvejleder, vippeteknikker og CND Shellac negle. Jeg er 31 år og bor i Ejby sammen med min kæreste. Jeg læser tysk på VUC om mandagen og har derfor lukket der, der ud over deltager jeg i en del uddannelser og kurser indenfor kost, kosttilskud, hår, hud og negle. Jeg forsøger at være meget opdateret indenfor alt hvad der rør sig inden for de behandlinger jeg tilbyder.

Fokus på dig og dine ønsker

Hos WellnessNow må der gerne drømmes stort. Mål om vægttab, øge muskelmasse, smukt hår, hud og negle, perfekte vipper er alt sammen noget jeg kan hjælpe dig med.

Så uanset om du drømmer om en flottere hud uden pigment forandringer, bumser eller rynker, vil jeg altid forsøge at tilrettelægge den bedste behandling mod netop dette.

Jeg bruger Phytomer og Herbalife SKIN til ansigts behandlinger.

Husk at man kan opnå store resultater med en professionel ansigtsbehandling, men et vedvarende resultat opnås ved daglig pleje af huden hjemme, derfor vil jeg altid andbefale dig at købe produkter med hjem, så du kan fortsætte det gode arbejde.

Er dit mål at gå ned i vægt så starter jeg små hold op hvor du kan deltage, der vil være et nyt emne ”et lille foredrag” fra gang til gang om kost, fiber, vand osv. BodyScanning med strimmel, netværke med andre i samme båd og hygge. Eller forløb en til en. Jeg tilbyder kostplaner med Herbalife kosttilskud.

Hos WellnessNow er det vigtigt at du som kunde føler dig velkommen.

Der lægges vægt på at du får din behandling uden nogen telefoner som ringer eller irriterende telefonsamtaler som forstyrre under din behandling. Det betyder at der altid kan ringes til mig, men har jeg en kunde vil der ikke blive besvaret eller ringet tilbage før behandlingen er slut. Ønsker du kontakt hurtigst muligt så send en besked på sms eller her på Facebook. Du kan også bestille tid på online book.

Hvad kan WellnessNow så hjælpe dig med:

Som du nok ved eller har hørt før så kommer skønhed inde fra og ordsproget ”du er hvad du spiser” passer meget godt på dette. Men selvfølgelig bliver du ikke grøn eller en agurk fordi du spiser mange agurker. Når det så er sagt så er huden vores største organ og den største sladderhank. Din hud fortæller utrolig meget om, hvordan du har det både fysisk og psykisk. Kostvaner, vand, søvn, allagier, tobak, arbejdsmiljø, stress ovs. Spiller en stor rolle hvis man ønsker at opnå en perfekt hud. Mangler du vitaminer eller mineraler, er du stresset, ryger du eller drikker du bare alt for meget kaffe vil alt dette kunne ses på din hud. Omvendt kan man også hurtigt kunne opnå gode synlige resultater ved at nærer huden med de rigtige produkter indefra og ud. Jeg vil hjælpe dig med at finde de produkter som kan hjælpe dig som dine ønsker. Nogen gange kan det være noget så simpelt som mere vand og mindre kaffe.